|
Witam,
Bardzo proszę o ocenę oraz rozkodowanie Opel Signum W0L0ZCF4871073164 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Link do ogłoszenia: otomoto.pl/opel-signum-sport-ids-opc-wne...b-dpf-C32156956.html Z góry dziekuję Wojtek |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, wyposażenie praktycznie kompletne, szkoda tylko, że to nie sport miałby wtedy końcówkę wydechu chromowaną i lampy z tyłu przyciemnione.
Jeżeli wszystko się zgadza tak jak w opisie, to śmiało można brać. Cena tylko trochę wysoka :/ |
|
|
|
Dzięki za info.. Właśnie widzę, że brak końcówki chromowanej. Oprócz tylnich świateł przyciemnianych w opcji sport również bixenon przedni był ciemny? Dobrze mysle?
Dziwne, że z zewnątrz to nie sport. W środku zaś kierownica sportowa, funkcja IDS+ (czyli z tego co wiem, to funkcja powodująca wiekszą dynamikę jazdy). Cena do negocjacji. W komplecie tylko felgi 18" z bardzo słabymi oponami. Brak opon zimowych. Wg mnie fajna cena to okolice 28-29k PLN.. Dobrze mysle? Mam na oku jeszcze to autko. Trochę gorzej wyposażone: allegro.pl/show_item.php?item=3943851162 Z góry dziękuję za wszelkie sugestie, oceny Pozdrawiam, Wojtek |
|
|
|
Tak, sport miał ciemne lampy przednie i obniżone zawieszenie. IDS, to zawieszenie adaptacyjne, współpracujące z przyciskiem sport. Po jego naciśnięciu utwardza się zawieszenie, silnik lepiej na gaz reaguje, układ kierowniczy jest bardziej sportowy. Jednak IDS w przypadku wymiany amortyzatorów jest dość kosztowny, bo nie ma praktycznie zamienników. Cena 32 tys zł ze słabymi oponami letnimi bez zimówek, to za dużo jak na ten rocznik, nawet z pełną historią serwisową. Moim zdaniem maks to 29 tys, pod warunkiem, że nie będzie kompletnie nic do roboty. Same opony musisz liczyć ok. 2 tys zł.
Ten drugi też ładny. Ciut uboższy, ale i tak na wypasie. Wysłałem ci wiadomość na PW |
|
|
|
Taka drobna uwaga, która delikatnie mnie wkurza...
Jak nie ma filtra DPF, skoro ma? Chyba, że handlarz wywalił ustrojstwo? OPEL SIGNUM z silnikiem 1.9 CDTI 150KM BEZ FILTRA DPF K13: Used in conjunction with exhaust system, particulate filter
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzieki za rozkodowanie
Rozmawiając z właścicielem mówił, że programowo DPF usunięty.. Pozdrawiam, Wojtek |
|
|
|
a technicznie bedzie sie tak dopychal ze zaraz wybuchnie heh
|
|
|
|
Jak programowo wyłączył to i zrobili kastracje panie inspektor
|
|
|
|
a ja na poczatku wycinek dpf widzialem roznosci
|
|
|