|
Witam proszę o ocenę tego autka a głównie o kilka odpowiedzi bo auto oglądałem i nie wiem co o nim sądzić. Bardzo mi się podoba ale na pewno ma cofnięty licznik albo ja jestem przeczulony. Fotele skórzane nie zniszczone ani nie wytarte ale skóra jak na zdjęciach widać w miejscach gdzie się siedzi poodklejana od fotele
Kierownica ma wytarty tak jak by sam lakier nie jest przetarta ani nie są porwane nitki gałka od skrzyni biegów ma dwa wytarcia od strony pasażera i zdrapany trochę chrom Auto kupione w salonie w kraju ale nie ma do niego książki ani żadnych faktur jest karta pojazdu i dowód otomoto.pl/opel-vectra-3-2-v6-gts-C29305885.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
ta naklejka gts jest zle naklejona na tyle, po kierownicy to predzej 200 tys niz 94 z aukcji. Zalatw vin. Podejrzane ze nie ma nic do niego. Sprawdz w karcie pojazdu kto byl 1 wlascicielem autka
|
|
|
|
Witam bylem oglądać tez to auto to tak z grubsza...
lewa strona auta malowana.szpachel na tylnym błotniku. zrobione dobrze lakier dobrany ok.miernik w tym miejscu nie łapał. widać czarny baranek jak sie spojrzy od wewnątrz z bagażnika przez otwor do zarowki tego błotnika .pociagniete klarem miejsca sasiednie błotnika.ogólnie cały ten bok był malowany dokladnych grubośći nie pamietam ale miernik wskazywal rozne wartości.maska przod ma inny odcien niz reszta samochodu jest z aluminium wiec nie moglem spr grubosci ale widac rozna fakture na oko lakieru... tak samo jak prawy przedni blotnik ma inny odcien niz reszta.na klapie tyl widac male pecherze.koles chcial nieumiejętnie spolerowac pare elementów karoserii pasta tempo sa po niej m.in. slady pasów na dachu...zderzak przód obwieszony z prawej strony.palil sie jakis bład oswietlenia postojówki chociaz dzialala.mechanicznie ok auto przyspiesza nie kopci hamuje.jedzie prosto.nie ma falowania obrotów.klima działa.w srodku pelen wypas co wychodził.z tymi skórami to zgadzam sie wyzej sa ok ale kierownica i gałka nie wyglada na ten przebieg.ten koles jest 3 wlascicielem odkupil go z komisu. w karcie pojazdu jest adnotacja ze bylo skradzione i pozniej odzyskane. nie widzialem tego ale sprzedajacy tak mi mowil.tylnie opony do wymiany.mi sie zdaje ze te silniki powinny chodzic na oleju sytetycznym a wlany jest polsyntetyk...od spodu nie widzialem auta wiec sie nie wypowiem.rozrzad tez raczej do wymiany bo nic nie wiadomo kiedy byl wymieniany brak ksiazki serwisowej. pozdrawiam |
|
|
|
mam jeszcze Vin: W0L0ZCF6838031201 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
moze ktos spr jesli ma dostep.ja nie moglem tego zrobic poniewaz zmienila sie polityka GM i trzeba wszystko spr z wlascicielem auta.nic nie powiedza jak chce sie spr samemu |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/08/04 15:05 przez Krzysztof.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|