|
Auto sprzedaje znajomy, więc nie mam linku do ogłoszenia.
Generalnie, z zewnętrz wygląda na swój wiek (14 lat), ale bez tragedii. Co mnie zastanawia to przebieg: niecałe 150tys. Oglądałem książke serwisową i niemieckie wpisy wyglądają wiarygodnie.. Auto podobno sprowadzone z D do PL w 2005r. Aktualny właściciel jeżdzi nim od 2010r. - gdy kupił miała podobno 120tys. km. Teoretycznie cuda się zdażają - czy da się to jakoś potwierdzić? |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Niemieckie wpisy można potwierdzić - trzeba napisać do nich, albo zadzwonić i sprawdzić, czy są faktycznie wiarygodne
|
|
|
|
zafira bez klimy
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dziękuję za szczegółowe informacje!
Tylko dalej nie wiem nic więcej o tym przebiegu :/ Czy kolega Budyń ma jakąś możliwość potwierdzenia tego? abc1234xx napisał: zafira bez klimy Ja już kiedyś wtopiłem na klimatyzacji w starym aucie - szukałem Astry i na dzień dobry odrzuciłem kilka fajnych ofert, bo były bez klimy. W końcu znalazłem z klimą, kupiłem i miałem z nią tylko problemy (klima działała przez miesiąc). Koszty naprawy byłyby zbliżone do wartości samochodu więc zostawiłem i jej nie włączałem. W efekcie miałem auto z klimą, ale bez klimy Gdybym od razu wybrał bez klimy (i do tego jeszcze z otwieranym dachem) to miałbym 2 razy lepsze auto.. Jak będę kupował nówkę w salonie to wezmę z klimą |
|
|
|
nówki bez klimy z salonu to nie wstyd nie brac chlopie hehe
|
|
Ostatnio zmieniany: 2013/05/22 18:35 przez Krzysztof. Powód: SPAM - LINKI DO POZYCJONOWANIA STRON, JESZCZE RAZ I PERM BAN
|
|
no i sie kolega zabanowal
|
|
|
|
abc1234xx napisał:
i otwierany dach nikogo nie przekona Mnie przekona jak najbardziej abc1234xx napisał: opelek moze byc fajny. Teraz tak patrze i tam siedzi 1.6 16v.. nie sadzisz ze to malo troche jak za zafire? Rozeznałem trochę temat i z tego co piszą osoby, które miały porównianie 1.6 i 1.8 to w takiej zwykłej jeżdzie nie ma w zasadzie różnicy (podobno nawet ten 1.6 lepiej się zbiera spod świateł 1.6 ma 100KM, więc gdyby to miało być za mało to co w takim razie powiedzieć o tym 82-konnym dieslu 2.0 DI, który też montowali do Zafir? Jeśli chodzi o spalanie to w mieście jeżdżąc bez szaleństw wychodzi ok. 8-9l. A wracając jeszcze do klimatyzacji w starym aucie to napiszę tak: mając do wyboru auto z małym (udokumentowanym) przebiegiem bez klimy i auto z klimą, ale przebiegiem powyżej 200tys. (czasem gruuuubo powyżej) to wybrałbym to pierwsze. Poza tym zaryzykuję stwierdzenie, że nasz klimat nie jest aż tak wymagający - ile w roku jest dni, w których naprawdę żałowałbym, że nie mam klimy? Mniej niż 10..? Ale ok - zgadzam się, że nie jestem typowym kupującym |
|
|
|
diesel ma inna charakterystyke. W nim sie koniki nie licza. Glownie momentem sie jezdzi na dieslu
|
|
|