|
Witam serdecznie!
Jestem zainteresowany samochodem Mitsubishi Outlander rok produkcji 2008 o numerze VIN JMBXJCW8W8Z406124 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸. Nie mogę dodać linku do ogłoszenia, ponieważ ono już wygasło a sprzedawca jeszcze nie wystawił go ponownie (wiem też, że jeszcze nie sprzedał auta). Samochód stoi w komisie w Łodzi, sprzedawca podobno tylko pozwala znajomemu trzymać go na placu i niewiele o nim wie. W ogłoszeniu opisany był jako bezwypadkowy, po telefonie do właściciela okazało się, że miał lekką stłuczkę - wymiana lewego przedniego koła, wahacza i blacharka. Ta rozbieżność spowodowała, że postanowiłem dokładniej sprawdzić auto. Cena 46000 PLN. Auto sprowadzone w 2011 roku z Francji, w Polsce jeden właściciel. Czy mogę liczyć na pomoc w sprawdzeniu samochodu po numerze VIN lub chcociaż podpowiedź jak mogę sam to zrobić? Dzwoniłem już do ASO lecz nie prowadzą ogólnokrajowej ewidencji serwisowania. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
a jaki ma przebieg obecny? stary link tez jest dobry
Ciezko bedzie niestety cos uzyskac ciekawego. Raczej miernik i ogledziny pozostaja. Jezeli nie masz nikogo skorzystaj z pomocy inspektorow. Jestem w stanie sprawdzic ci to auto nawet w Lodzi |
|
|
|
Udało mi się znaleźć w archiwach:
webcache.googleusercontent.com/search?q=...r&cd=2&hl=pl&ct=clnk Na wstępnych oględzinach widać, że naprawiony tylko do handlu na używanych częściach. Okazał się wydrukiem z geometrii gdzie był stan przed i po naprawie, wszystkie parametry w normie (zbieżności, wyprzedzenie osi itd.) Piszą o możliwości podjechania do ASO i sprawdzenia tego tam. |
|
|
|
No najlepiej naprawiac na uzywanych oryginalach niz zamiennikach z papierowej blachy.. jestem jak najbardziej za
tu chyba masz silnik VW. Ten "cudny udany" 2.0 tdi, rocznik 2007 , silnik na pompowtryskach. Wiec tragedia AK3 : ACTIVE STABILITY CONTROL SYSTEM AK3 : ACTIVE STABILITY CONTROL SYSTEM B54 : AL/WHL ( B54 : AL/WHL ( J46 : AUDIO SYSTEM (3) J46 : AUDIO SYSTEM (3) D42 : AUTO SPEED CONTROL (= CRUISE CONTROL) D42 : AUTO SPEED CONTROL (= CRUISE CONTROL) P88 : COLOR DOOR OUTER HANDLE P88 : COLOR DOOR OUTER HANDLE S4GC: KEY LESS ENTRY (2SET) + SMART ENTRY S1KE: KEY LESS ENTRY - 2 SET + SMART ENTRY N22 : SUNROOF N22 : SUNROOF MA5 : SCUFF PLATE MA5 : SCUFF PLATE P07 : SPECIAL ORNAMENT OR MARK P07 : SPECIAL ORNAMENT OR MARK VF1 : SMART ENTRY VF1 : SMART ENTRY ZL1 : DUMMY COMBINATION OPC FOR ECL (1) ZL1 : DUMMY COMBINATION OPC FOR ECL (1) QV4 : DISCHARGE HEADLAMP QV4 : DISCHARGE HEADLAMP XP2 : SOUTHERN EUROPE SPEC XP2 : SOUTHERN EUROPE SPEC Q85 : BACK SENSOR Q85 : BACK SENSOR S2B4: BACK SENSOR + SMART ENTRY S2B4: BACK SENSOR + SMART ENTRY N77 : PRIVACY GLASS N77 : PRIVACY GLASS Q56 : HEADLAMP WASHER (JET TYPE) Q56 : HEADLAMP WASHER (JET TYPE) K03 : LEATHER SEAT & ROOM TRIM K03 : LEATHER SEAT & ROOM TRIM E43 : MUFFLER CUTTER E43 : MUFFLER CUTTER S1JG: MULTI VISION + SMART ENTRY S1JG: MULTI VISION + SMART ENTRY S22P: MULTI VISION+LEA ST,ACC SCKT,C/SNSR,A/BAG,S/ENTRY S22P: MULTI VISION+LEA ST,ACC SCKT,C/SNSR,A/BAG,S/ENTRY V75 : ROOF CARRIER ATTACHMENT( V75 : ROOF CARRIER ATTACHMENT( VS1 : RAIN SENSOR VS1 : RAIN SENSOR S40R: ASC + H/LP WSHR + RAIN SENSOR S40R: ASC + H/LP WSHR + RAIN SENSOR ZR2 : DVD VIDEO REGION (2) ZR2 : DVD VIDEO REGION (2) U22 : LANGUAGE B (EU) U22 : LANGUAGE B (EU) S40V: S/R + TEL COMUNICATION SYSTEM + RAIN SENSOR S40V: S/R + TEL COMUNICATION SYSTEM + RAIN SENSOR S1K1: S/R + ROOF CARRIER ATTACHMENT ( S1K1: S/R + ROOF CARRIER ATTACHMENT ( QV6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM QV6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM S445: AUTO SPEED CONTROL + TEL COM SYSTEM ( S445: AUTO SPEED CONTROL + TEL COM SYSTEM ( S572: LANGUAGE ( TR6 : NXX + VXX TR6 : NXX + VXX TRR : QXX + VXX TRR : QXX + VXX S1KJ: ASC + AUDIO SYSTEM, MULTI VISION S1KJ: ASC + AUDIO SYSTEM, MULTI VISION SDA : REAR TV MONITOR + DUAL SUNROOF SDA : REAR TV MONITOR + DUAL SUNROOF QX3 : AUX TERMINAL QX6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM ( QX6 : TEL COMMUNICATION SYSTEM ( VIN code: JMBXJCW8W8Z406124 Model: OUTLANDER(EUR/MMC-PROD.) Modification: 2000DIESEL [CW8W] Classification: H-LINE(4WD/7SEATER/EURO4/DPF),6FM/T LHD [XJXJZL6] Options: B60 Body color: X42E Trim color: 58J Date of manufacture: 2007.08.3
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|