|
WItam,
już dwa razy naciołem się na kupowaniu samochodu w komisie.. Nie mam ani wujka mechanika ani nikogo kto mi może coś pomóc.. Czy mogłibyście mi pomóc z tym mini clubman WMWML31088TP08027 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Sam nie wiem co mam o nim myśleć.. Proszę o pomoc.. Link do ogłoszenia otomoto.pl/mini-clubman-1-6-120-km-salon...ancja-C28535859.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Jak się nie znasz to najlepszą radą będzie byś zamówił sobie inspekcję.
|
|
|
|
No chyba tak bedzie najlepiej. Nie chce znowu utopic pieniedzy..
|
|
|
|
To czytałeś?
www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...vm=bv.68191837,d.ZGU Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WMWML31088TP08027 Kod typu ML31 Typ COOPER (EUR) Typoszereg E R55 () Seria M Rodzaj konstrukcji HB Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik N12 Pojemność skokowa 1.60 Moc 88 Napęd FRONT Skrzynia biegów MECH Kolor ASTRO BLACK METALLIC (A25) Tapicerka STOFF/LEDER/E1 CARBON BLACK (FKE1) Data prod. 2008-07-29 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2 S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Zabezpieczenie śrub kół S2RPA LM RAEDER CROWN SPOKE / NOTLAUF Obr. MINI st. le. Crown Spoke, j.p.u S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz. S345A CHROME LINE INTERIEUR Wyposaż. wewn. Chrome Line S346A CHROME LINE EXTERIEUR Wyp. zewnętrzne Chrome-Line S381A DACH IN WAGENFARBE Lust. zewn. czarne/Góra w kol. nadwozia S3ANA C-SAEULEN IN SILBER Słupki C, srebrne S405A VERCHROMTE AUSSENSPIEGELKAPPEN Nakładki na lusterka, chrom Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących S450A BEIFAHRERSITZ HOEHENVERSTELLUNG Regulacja wysokości fotela pasaż. S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków S4A8A COLOUR LINE CREAM WHITE Colour Line cream white S4AAA DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt S4AUA ERWEITERTE DEKORUMFAENGE Rozszerzone zakresy dekoracji S4BDA INTERIEUR-OBERFLAECHE PIANO BLACK Wyp. wn., powierzchnia Piano black S4ULA EBENER LADEBODEN, ENTNEHMBAR Płaska podłoga ładunkowa S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC) S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S530A KLIMAANLAGE Klimatyzacja S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia S5DDA WAGENHEBER Podnośnik samochodowy S736A 2. FUNKFERNBEDIENUNGSSCHLUESSEL 2. kluczyk do obsługi pilotem S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S872A CHILI Wyposażenie "Chili" S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP S993A MODELLJAHRESCODE Kod dla roku modelu w numerze FG Składanie Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy S495A 3. KOPFSTUETZE HINTEN Pas bezp. trzypunkt. i zagł. tył środek S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S5AAA NEBELSCHLUSSLEUCHTE Tylna lampa przeciwmgłowa S6FBA RADIO MINI CD Radio MINI CD S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki S8S2A KODIERUNG ALARMSIGNAL Kodowanie sygnału alarmowego |
|
Ostatnio zmieniany: 2014/06/02 21:08 przez Kris75.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Właśnie czytałem wczoraj ten protokół z dekry..
Kurcze zastanawia mnie czy to dyskfalifikuje go.. Podobno też już troszkę stoi.. Sam nie wiem co robić. W każdym razie dzięki chłopaki za info Może jakiś specjalista z trójmiasta...? |
|
|