|
Witam
Sprawdzaleg go w carfax'ie i wyszlo salvage ale ze poduszki nie byly ruszone... Czy gdzies mozna zobaczyc zdjecia po wypadku? myslalem ze wlasnie carfax ma taka mozliwosc ale nie staty dostalem tylko raport VIN WDBTJ56JX6F198730 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
poczytaj regulamin i dostosuj sie do niego to zobaczymy czy cos jest w bazie
|
|
|
|
Przepraszam nie doczytałem...
Auto jest własnością sąsiadki, która kupiła to auto jako bezwypadkowe... Ja chce je odkupić i szukam jego historii przed sprowadzeniem do Polski Wiem, że auto jeździło niecałe 5 miesięcy w Texasie i zostało uszkodzone przy przebiegu troche ponad 2000mil W polsce przez rok jeździła nim jedna osoba poczym kolejnym właścicielem byla i jest sąsiadka. W Carfaxie zaznaczone było, że poduszki nie zostały aktywowane ale nie wydaje mi się by to było możliwe skoro dostał certyfikat... Rok produkcji 2006 przebieg na tą chwilę 49,900km Pozdrawiam i przepraszam za niedopełnienie regulaminu |
|
|
|
czyli jednym slowem nie ma ogloszenia?
bim bam booom
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dziękuję Ci pięknie!
Jak mogę się jakoś odwdzięczyć daj znać na prv. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|