otomoto.pl/volkswagen-touareg-5-0tdi-kin...dkowy-C26495502.html
2 lata temu ponad 200.000km
Numer VIN: WVGZZZ7LZ4D023645
Marka pojazdu: VOLKSWAGEN
Model pojazdu: TOUAREG VAN
Data badania technicznego: 24-02-2010 ...
... wiec nie pyszcz. Jak ktoś bedzie chciał to sobie go sprawdzi, koles od ponad 2mies sprzedaje auto wiec prosze cie o jedno.
Wtyczka nie jest od mapsensora zrobiłem dokładny zoom aby zobaczyć kolory kabli ...
... na pewno ponad 200tyś km. Wiem co mówię, bo sam kupowałem 3 lata temu Astre H i 3 letnie auto miało przejechane 128 tyś km.
Co do samego silnika, to zwróć uwagę podczas oględzin na cięgno klap wirowych ...
... gdy już wracaliśmy iż dolał ponad 1l wody do układu nim się pojawiła w zbiorniczku. Podsumowując:
- Środek naprawdę zadbany bez przetarć bez śmierdzenia
- Blacharsko OK, malowany cały prawy bok ( II ...
Przede wszystkim obejrzał bym dokładnie przód samochodu. Źle spasowany zderzak, maska. Co prawda Punto 2 ogólnie kuleje z pasowaniem elementów, ale nie do tego stopnia. Wnętrze na pewno nie wygląda na ...
To może i ja się wypowiem, jako że jeździłem Punto 2 ponad 6 lat. Co do kierownicy, to nie ma reguły. Moje Punto miało przejechane 160tyś km i kierownica była strasznie wytarta. Niestety ale materiał z ...
Czyli tak -
1.auto jest bezwypadkowe ale po spotkaniu z jeleniem.( ??? )
2.Kupił go dla córki ale też kupił go od teścia i sam nim długo jeździł.
3.Auto ma ponad 220000 km ale tak naprawdę to ma 160000... ...
czyli zalana była .... potopek... o to wiadomość od własciciela ...
i co sądzicie... żywe kłamstwo....
Witam, sprawa wygląda następująco, auto od ponad 3lat należy do mojego wspólnika a że z racji wieku ...
... no i grupa Fiat do zło jakiego mało. Z tym że ja jako użytkownik laguny od 10lat nie mogę o niej złego słowa powiedzieć. Kupując ją miała przebieg ok. 250tys/km. Ja dodałem do tego wyniku trochę ponad ...
... przejechane ponad 160 tyś km (jazda praktycznie tylko i wyłącznie po mieście do pracy, zakupy, itp). Nawet jeżeli faktycznie trafiła by się taka perełka z tak niskim przebiegiem, to kosztowała by koło ...
... 2000 cm3 - 3,1% ceny pojazdu (przeliczonej z EUR na PLN po kursie NBP z danego dnia);
Akcyza - jeśli samochód ma pojemność ponad 2000 cm3 - 18,6% ceny pojazdu (przeliczonej z EUR na PLN po kursie NBP ...
... sprzedawca 136000 a ponad 230000 !
a więc przekraczając granicę odmlodniało o 94000 ! Dlaczego żyjemy w kraju, w którym za takie oszustwo nie idzie się siedzieć do więzienia !??? Smutno to pisać gdy ma ...
... 
Ponadto AUDI AG, wraz ze swymi partnerami, angażuje się w przekazywanie zasobów do zamkniętych cykli i w ich ponowne wykorzystanie w tak duży stopniu, jak to tylko możliwe. „Byliśmy pierwszą marką ...
... ponad 100 km jazdy, stanowiąc znaczącą ewolucję modelu LEAF.
Obie wersje modelu LEAF 3.ZERO będą wyposażone w systemy e-Pedal oraz ProPILOT. Te uznane technologie inteligentnej jazdy w odczuwalnym ...
... o 6,6% dotychczasowy rekord z 2016 roku (wzrost z 1 126 500 do 1 200 500 dostaw). Już po raz czwarty z rzędu ŠKODA dostarczyła w jednym roku kalendarzowym ponad milion samochodów. Obok bestsellerowego ...